Cos Cumparaturi

0 produs(e) - 0,00 Lei
Nu aveti produse in cos.

0

Livrarea Produselor

Comenzile online se livreaza prin FAN Courier Express (curier rapid avand cea mai mare acoperire la nivel national). La solicitarea cumparatorului se poate opta pentru alt curier rapid.

Taxa de expeditie cade in sarcina cumparatorului. Pentru livrarea comenzii prin FAN Courier Express veti beneficia de tarife preferentiale.

Taxa de expeditie afisata la plasarea comenzii este calculata pentru localitatile in aria de acoperire a FAN Courier Express.

Timpul de livrare prin FAN Courier Express este de 1 zi lucratoare din momentul ridicarii coletului. La cerere coletele pot fi livrate si Sambata.

Dupa ridicarea coletului de catre curier, comunicam prin email cumparatorului numarul de identificare AWB, termenul de livrare, greutatea coletului si valoarea taxei de expeditie. Cu ajutorul numarului de identificare AWB se poate verifica stadiul livrarii pe website-ul FAN Courier Express.

Cumparatorul este contactat telefonic de catre curier inainte de livrare. Predarea coletului se face doar persoanei mentionate ca destinatar, in baza unui act de identitate.

Produsele cumparate sunt insotite de documente fiscale care fac dovada achizitionarii produselor. Pentru eventualele sesizari legate de acordarea garantiei se vor prezenta documentele in original.

Important

  • Comenzile online se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
  • Pentru localitatile in afara ariei de acoperire a FAN Courier Express, la taxa de expeditie afisata se adauga 0.80 Lei/km + TVA.
  • Ridicarea coletului de catre curier se face dupa confirmarea platii de catre banca noastra.
  • Fiecare produs livrat este atent verificat inainte de expediere.
  • Pentru eventuale intarzieri in livrare va puteti adresa firmei de curierat in baza numarului de identificare AWB.
  • La primirea coletului verificati atent integritatea si continutul acestuia in prezenta curierului.
  • Pentru deschiderea coletului folositi cu atentie obiecte ascutite precum cutit, cutter, foarfeca, etc.
  • Produsele livrate gresit sau lipsa trebuie raportate prin email in maxim 48 de ore de la momentul livrarii.